Karlijn

Vrijheid, energie & liefde

Dat is waar ik naast mooie aanrakingen enorm van geniet.

Oprechtheid, vertrouwen, bewustwording en de natuur vind ik belangrijk in het leven. Er is ruimte om te blijven groeien en delen.

Wat de fijne mensen om me heen tegen me zeggen; je lacht altijd, je leeft in Disneyland, je bent open minded, kroelie, ga je dat helemaal alleen opeten?

Zelf vind ik dat ik een nieuwsgierige twijfelkont ben, mijn hoofd voelt soms als een achtbaan of inderdaad als een droomwereld, ik hou van ananas, ontdek graag nieuwe plekken in de wereld en ben vaak in om lekker te gaan eten, drinken & dansen. Ook lekker cozy nestelen bij een vuurtje vind ik heerlijk en o wat ben ik dankbaar voor dit alles.

Opleiding, training & persoonlijke ontwikkeling

In 2016 voelde ik sterk dat ik graag voor een wat langere tijd, alleen en wat verder van huis op reis zou willen gaan. Ik sprak met vrienden en een van hen zei heel sterk: dan is Thailand dé plek om naartoe te gaan. Een maand lang heb ik daar heerlijk genoten van het land, de mensen, het eten en natuurlijk de vrijheid.

Het jaar daarna kriebelde het nog om meer van de wereld te ontdekken.

Mijn horecabaan zei ik vaarwel en ik boekte mijn heenvlucht naar Mexico! …De terugvlucht was wel het laatste waar ik aan wilde denken. Go with the flow, i’m going on an adventure!

En wat kom ik mezelf vaak tegen tijdens (en voor.. en na) het reizen. Het was een schitterend, leerzaam avontuur vol mooie ups&downs (deze 2 bestaan volgens mij namelijk niet zonder elkaar ♥).

De skydive, mijn duikbrevet behalen, een 10-day silent meditation retreat, día de los muertos, vele zonsondergangen en alle fijne mensen die ik heb mogen ontmoeten zijn een aantal van de magische ervaringen tijdens mijn reizen die ik voor geen goud had willen missen.

Na 5 maanden genoten te hebben van Latijns-Amerika, aangekomen in het mooie Colombia voelde ik dat het tijd was om terug te gaan naar mijn familie en lieve vrienden in Nederland.

Het masseren zit me van jongs af aan al in de vingers. Toen ik hoorde van de holistische massage opleiding bij Holos in Utrecht was ik meteen verkocht, dit is wat ik graag wil gaan doen. Er gaan heel wat jaartjes voorbij en in 2020 besluit ik om te starten met de opleiding tot holistisch masseur.

Maart 2021 volg ik ook een masterclass psoas-massage bij Holos. Hier mocht ik me nog meer verdiepen en leren over de emoties, stress en trauma’s die je op kan slaan in je lichaam. De musculus psoas is een belangrijke romp-bekkenspier die onze wervelkolom met onze benen verbindt en ligt goed beschermd in onze romp. Deze spier word soms ook wel de spier van de ziel genoemd.

Op Zondag 4 April 2021 begon voor mij en ± 400 anderen de Hellweek from home van meetings in the sun. 7 dagen die me onder andere nieuwe inzichten, motivatie, focus, energie en balans hebben gebracht. In het kort: Out of your comfortzone, iedere dag om 5 uur opstaan, sporten, 1 nacht doorhalen, inhoudelijke sessies van inspirerende sprekers, verdieping, verbinding, de dag samen in rust afsluiten en heel veel meer.

 


In Juni 2021 heb ik mijn diploma voor holistisch masseur in ontvangst mogen nemen. Ik besluit om er meteen een nieuwe uitdaging achteraan de plakken; de Transformational cupping training. Voor mij in het kort: Voeding, Chinese en natuurlijke geneeskunst, alles in je lichaam staat in verbinding, zelfhelend, het begint bij jezelf, emoties, pijn, loslaten, opluchting en ruimte.

Oktober 2021 startte ik samen met een groep vrouwen met de opleiding massage&tantra bij Holos in Utrecht. Bij deze opleiding staan levensenergie, bevrijding, verbinding, sensualiteit, veiligheid en grenzen & verlangens herkennen centraal. 

In de zomer van 2022 ga ik op reis in mijzelf, in mijn onderbewustzijn oa door middel van plantmedicijn en familieopstelling. Zelfonderzoek, intentie, puurheid, familielijn en helderheid.

2023, na meer dan 2 jaar onze wens te hebben gevoeld mogen wij met blijdschap vertellen dat we in verwachting zijn van ons eerste kindje. Heel toepasselijk volg ik in Juni een mooie masterclass zwangerschapsmassage bij Holos zodat ik andere mama’s kan ontvangen voor een moment voor zichzelf.

Op 20-10-2023 zijn wij trotste ouders geworden van onze mooie dochter Billie. Met haar heb ik natuurlijk een fijne babymassage cursus gevolgd. 


Wat wil ik me nog graag blijven ontwikkelen voor mezelf en anderen zodat er steeds meer bewustwording en magie mag blijven ontstaan.